Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

sığır

Yorum

sığır

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

775

Okunma

sığır

-arabası döküntü,güç bela yol alıyor
satılığa çıkarsa,mümkünatı yok hiçbir değer etmez
ona kalırsa ama !
ayaklarımı yol’dan kesiyor’ya diyor. (sanki uzay’la dünya arası mekik dokuyor)

az biraz şapşallık var,
böğürlenerek,sivaslıyım ben diyor.


yiğidin,harman olduğu yer diye de ekliyor,
cümlesinin arka kısmına
dışardan görsen ,adam sanırsın
sahiden’’yiğitlik’’ eksik kalır yanında
ama gel gör ki!

içinde asıl nonoşluk,
kabzımal suratlı ’’harmanın’’

hayvan kılıklı (pasif adamın)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sığır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sığır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sığır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL