Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
okan yaren
okan yaren

Tutma ellerimi

Yorum

Tutma ellerimi

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

908

Okunma

Tutma ellerimi

tutmaz ellerim yaşatacak ömrüm seni
seni cok özledim bilki ğüllüm seni
yaşlı gözlerim ile şiirlerimi karalıyorum
şimdi seni değil hayalini arıyorum

gelme dönme diyorum halla sana
mutluluk ise cok uzak kaldı bana
sana olan sevgimi görmemezlikten geliyorsun
anladım ki artık sen beni hic sevmiyorsun

dört duvar arası oldu yanlızlık
bu sevgi sensiz yaşanmaz artık
kara gözlerin seni benden aldı
şimdi bana sadece yanlızlık kaldı

yazan okan yaren

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tutma ellerimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tutma ellerimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tutma ellerimi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
28.8.2013 22:47:12
5 puan verdi
Seven yürekten sitem dolu şiir okudum üstad
Yüreğine kalemine sağlık
Yürek sesin hiç susmasın
________________________________________________Saygılar selamlar

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL