Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Gülserçesi
Gülserçesi

Ve

Yorum

Ve

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1092

Okunma

Ve

Ve

Cephe almıştı tüm yağmurlar
Gözlerine akıyordu durmadan

Ve

Minicik bir çiçek gördü yol kenarında açan
Soluğunu dinlendirdi
Eğilip okşadı usul usul
Çiçeği sevindirdi
Olmak üzereydi akşam

Ve

Yaşam ne de garip dedi
Daha demin aydınlıktı dünya
Şimdi karanlıkta yok bir insan
Gemi kalkacaktı vardığı limandan

Ve

Gittikçe kendine yakınlaşan
O yalnız bir insandı
Gölgesi ile konuşan.

Nurcan TALAY
13.11.2009

Resim Tablosu: Nurcan Talay

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ve Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ve şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ve şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
27.8.2013 21:50:24



_________________________________________Ve;
Çok güzeldi beğeni ile okudum yüreği kalemi alkışlıyorum, Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL