Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Halil Araplarlı
Halil Araplarlı

BİRİ VAR

Yorum

BİRİ VAR

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

692

Okunma

BİRİ VAR

Biri var kalbimde sevmeyi hiç bilmeyen
Ne kadar seversen sev ah karşılık vermeyen
Bir sevdim der ise ömrümü vereceğim
Bir adım bana gelse bin adım gideceğim

Biri var o kalbimde aşkıyla yüreğimde
Bazen dalar giderim bense hep o maziye
Onun güzel gözleri sanki bir güneş gibi
Her sabah doğar odama ısıtır inan beni

Bana bir adım gelsen bin adım geleceğim
Kalbimde yalnız sana sana yer vereceğim
Üzülme sen sevgilim eller ne derse desin
Bildiğin tek şey olsun Hep seni seveceğim


Saçlarıma ak düşse
Ömür dediğin bitse
Seni bütün kalbimle
İnanki seveceğim



HALİL ARAPLARLI

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Biri var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biri var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİRİ VAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL