Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ermanulusoy
Ermanulusoy

UNUT ARTIK DEMESİ BÖYLE KOLAY OLUR MU?

Yorum

UNUT ARTIK DEMESİ BÖYLE KOLAY OLUR MU?

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1281

Okunma

UNUT ARTIK DEMESİ BÖYLE KOLAY OLUR MU?

Hani sensiz yapamam,
Yaşayamam demiştin.
Ne oldu da böyle sen
Karar verip değiştin…

Kem gözlerden nazar mı
Aldık yoksa ikimiz...
Bir anda sona erdi
Yıllar süren sevgimiz.

Anladım ki sen beni
Gerçekten sevmemişsin,
Mevsimlik aşklar gibi
Gönlünü eğlemişsin.

Unut artık demesi,
Böyle kolay olur mu?
Bir kez kâlpten sevince
Kolay unutulur mu?

19.08.2013
Erman Ulusoy
Kırklareli

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Unut artık demesi böyle kolay olur mu? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unut artık demesi böyle kolay olur mu? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUT ARTIK DEMESİ BÖYLE KOLAY OLUR MU? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
22.8.2013 00:05:20
5 puan verdi
Sitem dolu mısralar okudum hocam
Yüreğine kalemine sağlık
Yüreğin kalemin var olsun
_________________________________________________________Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL