Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Senvebenn1
Senvebenn1

Hasretim Sana

Yorum

Hasretim Sana

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1050

Okunma

Hasretim Sana

Hasretim Sana

Ne kadar anlatsam olmuyor yine,
Hasrete cümleler kuramıyorum…
Hayalin canlanır her an gözümde,
Yazmaya kelime bulamıyorum…

Bırakmam elimden bir an resmini,
Onlara bakarak avunuyorum,
İçimde biriken hasret selini,
Akıtmak isteyip yazamıyorum…

Her yanımı sardı hasret zinciri,
Seni düşünmeden yapamıyorum,
Bir bilsen ne kadar özledim seni,
Gelmek istiyorum,gelemiyorum


sanki Yılların özlemi çöker içime,
Rüyamda görürüm inan her gece,
Bir an önce Gelde Bitsin Bu hasretlik içimde

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hasretim sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretim sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasretim Sana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
18.8.2013 17:51:38
Beğeni:
0
Okunma:
1050
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL