Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ca
caner78

tüttürsem...

Yorum

tüttürsem...

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

858

Okunma

tüttürsem...


hüzün sarmış yokluğunu
içim içimden geçmiş
sevda uğruna yanan ateşte
ne aşlar ne eşler pişmiş
dolup taşmış sevdan bağrımdan
yokluğun koca bir hüsran
ey kalbim dilin olsa da konuşsan
derdim neydi anlatsan
ayrılık denen şu illeti
dost dediğim koca bir milleti
sarsam bir dumana da
tüttürsem geceleri...




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tüttürsem... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tüttürsem... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tüttürsem... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.8.2013 23:40:01
Beğeni:
0
Okunma:
858
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL