Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Bsus4add13
Bsus4add13

Gözlerim

Yorum

Gözlerim

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

912

Okunma

Gözlerim

Sevdiğim değil, sevgilim ol
Üzüntüm bu yüzden

Söyleyecek sözüm yok
Gözlerim terliyor
Acaba neden

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gözlerim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ihsan45
ihsan45, @ihsan45
26.12.2007 18:16:33
güzel bir benzetme
tebrik ederim
pastav
pastav, @pastav
26.12.2007 17:38:31
Gözlerim terliyor.....


sadece sarih bir anlatım var net olarak anlatıyor ne istediğini...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL