Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Ca
Can Emre

Cehennemden Sesler

Yorum

Cehennemden Sesler

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

935

Okunma

Cehennemden Sesler

Yokluğun cehennemin öbür adı
Bu cehennemde Anka kuşunu canlandırıyorum
Yar’la birlikte olamadın diyor Zebani
Ve beni yerle yeksan ediyor
Gülüyor suratıma
Dünyadaki dostlarımı hatırlatıyor bana
Kulağıma bir karganın cıvıltısı geliyor
Kalkıyorum yerden
Yüzüne bakıp ‘evet sevdim’ diye bağırdım
Bende dedi
İşte o günden beri seni bir başka seviyorum
Seni sensiz de yaşarım yaşamasına da
Senle bir başka yaşarım
Şimdi bakma bana böyle gözleri yaşlı
Kalbi yasla dolmuş bir şekilde
Bakma iki gözüm, kalbim, ruhum, ab-ı hayatım bakma
Dayanamam ki ben sana
Yokluğunla avuturum şu gönlü ama
Sen kendine ne yaparsın sonra
Ne yaparsın bensiz, bizsiz
Ne olur konuşma daha fazla
Gözlerinle dudakların farklı lisanlarda
Ben sensiz dalından düşmüş güle benzerim
Beni yerde bırakma

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Cehennemden sesler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cehennemden sesler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cehennemden Sesler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL