Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
kadiryeter
kadiryeter

Ramazan Mânileri.19 -2013

Yorum

Ramazan Mânileri.19 -2013

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1616

Okunma

Ramazan Mânileri.19 -2013

Ramazan Mânileri.19 -2013



Sahur vakti ezânı, döndürdük Ramazanı,
Ondokuz’a kavuştuk, elvedâ; giden hani?
”Lâ İlâhe İllâllah” ile sabah ezânı,
Göğsümüz kabardıkça, îmanda zan kalmadı!.

Fotoğraf ve şiir: kadiryeter Kadir Yeter.
27 TEMMUZ 2013, RAMAZAN,19 TRABZON.






Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ramazan mânileri.19 -2013 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ramazan mânileri.19 -2013 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ramazan Mânileri.19 -2013 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bilgin63
bilgin63, @bilgin63
27.7.2013 15:17:17
tebrik ederim hocam
hergün bir başka güzellik
kaleminiz dert görmesin
vesselam..
Mehmet Aktaş
Mehmet Aktaş, @mehmetaktas
27.7.2013 01:43:12
Bitmesine az kaldı şair arkadaşım.
Maniye devam.
Sağlıcakla kalınız...
siirce_
siirce_, @siirce-
27.7.2013 01:11:17
RABBİM CÜMLEMİZİN İBADETİNİ KABUL EYLESİN.. YÜREĞİNİZE SAĞLIK EFENDİM..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL