Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
tu
tugrulahmetpekel

Her Yaşta Aşk

Yorum

Her Yaşta Aşk

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

852

Okunma

Her Yaşta Aşk

Her Yaşta Aşk

İstediği zaman gelmiyor
İnsanın başına
Bazen erken
Bazen geç
Beklediğin de olur
Zaman, zaman
Bazen de istemezsin
Bir daha aşık olmayı
Ama hiç beklemediğimiz zamanda
Her yaşta aşk
Gelir insanın başına

22.07.2013.Pazartesi
Tuğrul Ahmet Pekel

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Her yaşta aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her yaşta aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Her Yaşta Aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL