Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
tu
tugrulahmetpekel

BEN HAYATIMI ÜÇE BÖLDÜM

Yorum

BEN HAYATIMI ÜÇE BÖLDÜM

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

94

Okunma

BEN HAYATIMI ÜÇE BÖLDÜM



Ben yaşadığım hayatı
Üçe böldüm
Bedenim yetmiş beşi bulmuş
Beynim kırk beşlerde dolaşıyor
Hayatta birçok şeyi yaşamış görmüş
Kalbime gelince, gelmesek daha iyi ya
On sekizinde takılıp kalmış.
Dağılmışımda haberim yok
Bana güç kuvvet ver yarabbi.



Tuğrul Ahmet Pekel
17022025*Pazartesi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben hayatımı üçe böldüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben hayatımı üçe böldüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN HAYATIMI ÜÇE BÖLDÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ