Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Birsen Ateş
Birsen Ateş

UMUT

Yorum

UMUT

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1136

Okunma

UMUT





vakitsiz kuşlar uçar
kuşatılmış odalarda
mavisi değişir
ülkemin
çizgisi çekilen kader/im/de
ölü yüzler birikir

can köprüsünde yüreğim
ışığını arar durur










Birsen Ateş18072013

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Umut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UMUT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
dost46
dost46, @dost46
23.7.2013 19:49:52
5 puan verdi
Aradığınız ışık bir gün doğar sevdiğin maviliğinde umutlar sel gibi akar mutlaka aydınlık günlere...
Sevgi ve selamlarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL