Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
almıla erdem
almıla erdem

Meyden Aşk

Yorum

Meyden Aşk

( 2 kişi )

4

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1708

Okunma

Meyden Aşk

Meyden Aşk

...ayağa kalktım,bir şişe şarap kesmezdi artık bunu anlayalı çok olmuştu ..
En yakın bakkaldan,en ucuzundan aldım şarabı.
Öyle ya ben en ucuz aşkı,en bedellisinden sevmiş bir alkoliktim..

ALMILA ERDEM

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Meyden aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Meyden aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Meyden Aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Erol Yaşadıkça
Erol Yaşadıkça, @tekseker
28.4.2014 18:07:25
çok güzeldi..
arda2004
arda2004, @arda2004
25.7.2013 15:54:46
Diğer yazılarınızı da okuyacağım.. Bu fena değil..kutlarım
ahmetozgur
ahmetozgur, @ahmetozgur
22.7.2013 09:45:23
acı bir gerçek olmuşş :(
ayhan55akgül
ayhan55akgül, @ayhan55akgul2
22.7.2013 01:56:08
5 puan verdi
kısa ve öz farklı yazı kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL