Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
dersimliyim
dersimliyim

BU HÜZÜN NE DIYE...

Yorum

BU HÜZÜN NE DIYE...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1250

Okunma

BU HÜZÜN NE DIYE...

BU HÜZÜN NE DIYE...


Ben senin hüznünde vardim
Nesende el oldum
Ben senin acinin icinde yoldum
Gülüslerinde yok oldum
Sendendi bana bu gözyaslari hediye
Bende kaldi herseyin yarim yarim
Ben dayaniyorsam hala
Sendeki bu hüzün ne diye....

FERDI GÜNDÜZ...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu hüzün ne dıye... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu hüzün ne dıye... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU HÜZÜN NE DIYE... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL