Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
tugcannf
tugcannf

Sevgilimin Baş Örtüsü

Yorum

Sevgilimin Baş Örtüsü

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

803

Okunma

Sevgilimin Baş Örtüsü

Sevgilim
Biliyor musun Seni Çok özledim
Çıkıp Gelmek İstiyorum yanına
Ama ama olmuyor sevdiğim
Alıyorum elime baş örtünü
Saçların kokuyor be güzelim

Sevgilim
Hayatımın anlamı
Gözlerinden akan yaşa kurban olduğum
Sigaramı yakıyorum
Alıyorum elime baş örtünü
Özlemin kokuyor ağlıyorum...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevgilimin baş örtüsü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgilimin baş örtüsü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgilimin Baş Örtüsü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
19.7.2013 13:44:11
Beğeni:
0
Okunma:
803
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL