Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Timur.
Timur.

LÜGAT

Yorum

LÜGAT

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

939

Okunma

LÜGAT

LÜGAT

İçimde bir sıkıntı var son iki çarşambadır
Şu yaşa kadar ettiğim cümlelerden büyük,
Zifiri karanlıktaki sokak lambası kadar aşikar,
Sen kadar, ben kadar ispatlanabilir
Fakat olmuyor işte,
Lügat buna yetmiyor..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Lügat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lügat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LÜGAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL