Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mustafa Tellal
Mustafa Tellal

övün Çanakkale

Yorum

övün Çanakkale

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

896

Okunma

övün Çanakkale

övün Çanakkale!
bağrında yatan Şehitlerin’le övün.
onlar sana ihanet etmedi,
bil ki bizde etmeyiz,edemeyiz.
biz var oldukça adını yücelteceğiz
unutturmayacağız bütün dünyaya
Çanakkalemin şanını.

bir mayın tarlasıdır Çanakkale
Türk’ün aynasıdır Çanakkale
toprağı bereketli Çanakkale.

türküler söyler esen yeller
esen yeller de Mehmet’in sesi.
barut kokar Gelibolu’nun her tepesi
yücelerin en yücesi şehitler tepesi
ak anlında yazılıdır mertebesi
adı Mehmet soyadı nefer
kazanılan büyük zafer.

Çanakkale barındırır bağrında
beş yüz bin asker
kahramanı, gazisi,şehidi çoktur
övün Çanakkalem eserinle övün.


mustafa tellal



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Övün çanakkale Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Övün çanakkale şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
övün Çanakkale şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL