Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
karbon
karbon

Ö Y L E S İ N E

Yorum

Ö Y L E S İ N E

( 4 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1072

Okunma

Ö Y L E S İ N E

canım sıkılıyor;

canımı sıkan her şeyin kendisinden çok,
canımı sıkabilecek kudrette olabilmesine sıkılıyor canım,

haziran 19,53

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ö y l e s i n e Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ö y l e s i n e şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ö Y L E S İ N E şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İn_Mo_San
İn_Mo_San, @in-mo-san
2.7.2013 22:21:14
5 puan verdi
woooooow
Nurefşan.
Nurefşan., @nurefsan-
2.7.2013 19:54:59
5 puan verdi
benim canımda bu kadar kısacık yazmana sıkılıyor)))

tadı damakta kalıyor saygılarımla kutluyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL