Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
karbon
karbon

F O N F A R K I ( M )

Yorum

F O N F A R K I ( M )

( 6 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1312

Okunma

F O N F A R K I ( M )

her renk sevilebilir pekala;

siyah ve beyazdan mütevellit değildir evren,,
kimi yeşili sevecek,
kimi maviyi,
kimi de yeşil ve mavi arasında kalan rengi,,

herkes güzel olsun ister sevdiğini,
kimi dışını sever,
kimi içini,
ama herkes içiyle dışıyla güzel olsun ister sevdiğini,,

herkes;

herkesin sevdiği gibi sevilmek istemez,
ya da herkesi sever gibi bir sevgi büyütemez içinde,,

senin SEN olabilmen için sevgilim;

hangi rengin olduğumu görmem yetmez yüzünde bilesin,
ton farkımı görmem gerek evvela,,
zira aynı rengin dengi olabilecek bi dünya insan yaşıyor şu hayatta,,

anlatabilmek mi,,pekala
ama,

yaşamak,,muamma,

nisan 17,58

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

F o n f a r k ı ( m ) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz F o n f a r k ı ( m ) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
F O N F A R K I ( M ) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
(AYSIZ)
(AYSIZ), @aysiz2
14.4.2013 22:10:49
5 puan verdi
Bakmak ve görmek diyor şiir
Farkı bilmeli insan bencede..

Güzeldi
Saygımla
Nilgün Akçay
Nilgün Akçay, @nilgunakcay
14.4.2013 19:31:24
Eskileri getirdin aklıma. Dedeler ve nineler. Birbirini görmeden evlenenler. Ton farkıymış. :)) Allah eski aşkların hepsini denk getirmiş! Tonları birbirini görmeden nasılda uymuş:) Ne yapayım sen böyle düşündürttün.:)

Model bulmak maddede olur arkadaş. Değişime uygun bir varlıkta ton farkı araman biraz hayalperest olduğunu göstermez mi? Çok mu üzerine geliyorum. :)

Sevmemişsin! Seversen tonunu karmasını da bilirsin, bunu dersen anlarım. Ama denklik biraz zor, çabalaman gerekir.

Hoş görürsün bilirim, bu da benim, doğru bildiklerimi söylerim. Olur da aydınlatılmam gerekirse bunu da beklerim.
Kal sağlıcakla.

küsss
küsss, @kusss
14.4.2013 18:09:00
5 puan verdi
ton farkı değil, on farkı..

çok dahiyane..sevdim :) bi de yeşili de hep çok sevdim..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL