"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
misalşair
misalşair

resminin izi kalmış elimde

Yorum

resminin izi kalmış elimde

( 4 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2023

Okunma

resminin izi kalmış elimde

saatin sesine yüreğimin
çırpınışları karışıyor
ne garip geçmiyor zaman
takılıp kalmış aynı yerde akreple yelkovan


bu gece sabah olmaz
dolunay ruhumda doğuyor
gözyaşım yakamoz misali denizde
resminin izi kalmış elimde


sen yoksun yanımda
ben yalnızlar rıhtımında
ne garip bekliyorum unutulsamda
ne garip seviyorum hala.....

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Resminin izi kalmış elimde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Resminin izi kalmış elimde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
resminin izi kalmış elimde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
26.6.2013 18:10:25
5 puan verdi


bu gece sabah olmaz
dolunay ruhumda doğuyor
gözyaşım yakamoz misali denizde
resminin izi kalmış elimde


sen yoksun yanımda
ben yalnızlar rıhtımında
ne garip bekliyorum unutulsamda
ne garip seviyorum hala.....


Mükemmel dizelerdi okudum
Usta kalemi yüreği selamlıyorum
Yürek sesin hiç susmasın
_________________Saygılar
İpekyildiz
İpekyildiz, @ipekyildiz
26.6.2013 17:53:48
5 puan verdi
Şiirlerinizi seviyorum. Çok doğal ve içten geliyor. Zorlama olmadan yazılan her şiiri her yazıyı okumak çok keyifli. Bazen çok imgeleme olmadan da çok karıştırmadan da anlatılmak istenen farklı bir özle güzel ifade edilebiliyor ve farklı oluyor bence.

Sevgilerimle
mete75
mete75, @mete75
26.6.2013 13:11:10
sen yoksun yanımda
ben yalnızlar rıhtımında
ne garip bekliyorum unutulsamda
ne garip seviyorum hala.....

unutmak kolay olsaydı izi kalmazdı, güzeldi selamlarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ