Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Yûsuf
Yûsuf

Gel

Yorum

Gel

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

2,0

Puan

781

Okunma

Gel

Gözlerini ayırmadan
Sessiz bir buse ile
Kapıma değil
Kalbime vurarak gel sevgili

Bir aşk boyu adım at
Yüreğimin eşiğinde dur
Kalbime bakışlarınla vur
Öyle gel sevgili

Öyle bir gel ki
Şehir yansın
Şehir bizi ansın
Baktığım her yüz beni sen sansın
Aç gözlerini
Buyur edeyim bakışlarımla
Öyle gel sevgili

Gesi bağlarından dolanarak
Güllere selam vererek
Yüreğinden derin bir ah çekerek
Gel sevgili


Yusuf Usuğ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

2.0

100% (1)

Gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gel şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL