Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
karbon
karbon

Z A H İ R

Yorum

Z A H İ R

( 4 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

821

Okunma

Z A H İ R

bazen;

adımlarımız götürür bizi gidilen yere,
bazen de gidilen yer kendiliğinden gelir durduğumuz yere,

mesafe;
iki şey arasındaki uzaklığa denir,

uzaklık ise ;


haziran 09,54

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Z a h i r Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Z a h i r şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Z A H İ R şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
beyhan doğan
beyhan doğan, @beyhandogan
25.6.2013 21:40:44
5 puan verdi
uzaklık senin yokluğun uzaklık fersah fersah yanımdayken suskunluğun
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
21.6.2013 11:48:24
5 puan verdi
uzaklıgı tek şey kapatır
o da sevgi dolu yüregin sesi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL