Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
n.kaygısız
n.kaygısız

seçilmiş öyküler

Yorum

seçilmiş öyküler

2

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

696

Okunma

seçilmiş öyküler

seçilmiş öyküler

senin gözlerin
seçilmiş bir öyküydü bende
çeliğin eriyişi yayılırdı zamana
öfken
dağlarda sevda
sevdan
kaya dibinde çiçek..

senin ellerin
her hangi bir öyküydü belki
ne dokunduğun ellerin
ne diktiğin fidanların
hikayesi vardı
ne yazılmış
ne de okunan..

senin sesinle çoğalmıştır
halaya duran elde
sevi
senin
sesinde ıramıştır
yıldızlar ve ay
ve senin sesinde şimdi
bu nefes
ıramış bir şehir..

senin yüreğin
bu gün var
yarın yok
benim ellerim
bu gün var
yarın yok.

bir inan
bir umut
bir sevi
sesle
yaprakla
toprakla
güneşle çoğalan..

sen..
sen seçilmiş bir öyküydün yüreğimde..

20/06/2013
ödemiş

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Seçilmiş öyküler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seçilmiş öyküler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
seçilmiş öyküler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Evvel
Evvel, @kuskun-cicegim
21.6.2013 07:25:29
Öykü güzelliğinde ama roman uzunluğunda olması dileğimle...tebrikler
meselci
meselci, @meselci
21.6.2013 00:50:28


SÜPER.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL