Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
atahan
atahan

Bu Gece

Yorum

Bu Gece

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1399

Okunma

Bu Gece


yağmur ve iğde kokulu rüzgar ıslığı
pencere dolusu ay ve yıldız

serçe gözlüm
bu gece
sözsüz sessiz oynasın dil dudak
bakıştıkca nameler aksın göz pınarından
yakamoz oynaşsın notalarında essiz

gecenin sonunda söz yazılsın ömrümüze
bir çift ter damlasıyla

uğurlayalım ay ve yıldızı
sürmeli serçenin türküsüyle
kanat çırpsın sinesinde göğün
gönlümüzle birlikte

uyanık kalalım serçe gözlüm
gün doğsun mazlumların üstüne
Türkü çığırana yadellerde de

atahan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu Gece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL