Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
cemil16
cemil16

BENZERSİN

Yorum

BENZERSİN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1109

Okunma

BENZERSİN

BENZERSİN

Nasıl tarif etsem güzelim seni
Bahçemde ki açan güle benzersin
Yine dalgalanıp coşturdun beni
Ayın şavkı vurmuş göle benzersin.

Yanına bir türlü varamaz oldum
Dolanıp belini saramaz oldum
Ne çare yerimde duramaz oldum
Aradabir esen yele benzersin.

Selvi olmuş boyun dallar içinde
Salınıp gezersin allar içinde
Yeşil ördek gibi göller içinde
Her halinle nazlı kula benzersin.

Cemil GÖKDEMİR 19.06.2013 Bursa

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Benzersin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benzersin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENZERSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL