Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mahmut Durdu
Mahmut Durdu

ÇARESİZİM ANNE

Yorum

ÇARESİZİM ANNE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

700

Okunma

ÇARESİZİM ANNE

Çaresiz gezerim tüm sokaklarda
Kimisi aç yatar kimisi barda
Sen uzak bir yerde ben ise burda
Çaresiz yaşarız ömürü anne

Sogukta üşürüm bir gören olmaz
Halimden hiç kimse görüp anlamaz
Benim yaşamaya hakkım neden az
Elimden bir tutan olmuyor anne

Ekmegi bulsam da katık bulamam
Bu sefil halime bitmez aglamam
Derdimi söyleyip hiç anlatamam
Bu yüzden sahipsiz yaşarız anne

Zalimler zevk için eziyor beni
Böyle yaşamamın nedir nedeni
Kuytu bir köşede benim bedeni
Kimseler korumaz donarım anne
Mahmut DURDU

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çaresizim anne Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çaresizim anne şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇARESİZİM ANNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL