Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
hanifeküçük
hanifeküçük

SEN BİR YANA

Yorum

SEN BİR YANA

( 5 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1335

Okunma

SEN  BİR  YANA

SEN BİR YANA

DÜNYA BİR YANA

Çok uzak yollarda gönül bağlarım
Hasretim bir yana yolum bir yana
İsyanda yüreğim her gün yanarım
Yolları bir yana hasret bir yana

Öyle bir sevda ki vermez amanı
Ne mevsimler belli ne de zamanı
Sigaramda yanar tütmez dumanı
Dumanı bir yana zehri bir yana

Geceyi sabaha secde ederim
Divane olmuşum mecnun gezerim
Şarkılar dinleyip seni özlerim
Şarkılar bir yana udum bir yana

Okunur şiirler hep gönüllere
Değişmem sevdamı tatlı dillere
Kader atmış bizi farklı ellere
Sevdamız bir yana dünya bir yana

Hanife Küçük
19/06/2013

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sen bir yana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen bir yana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN BİR YANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
18.6.2013 11:02:45
5 puan verdi
Hanife hanım,
Yüreğinize sağlık...
Çok içten anlamlı bir hece şiiriydi...
oktayzerrin
oktayzerrin, @oktayzerrin
18.6.2013 02:57:12
5 puan verdi
Güzel şiirinizi kutlarım,saygımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL