Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
MuratTopal
MuratTopal

Be Heyhat

Yorum

Be Heyhat

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1532

Okunma

Be Heyhat

Be Heyhat

Hangi depremde yıkadın gözlerini
Hangi zelzele salladı da düşmedin


Hangi yangın da alevlendin ve sönmedin
Hangi tamlama da yarım kaldın, hangi tonlamada bıraktın sesini

Denizim vurgun yemiş
Ey aşkımı cihat belleyen kadın
Be hey hat
Kaldır düşen aklımın sesini
Ve bir akşam üstün de yerde yatan muradımın ensesini….

hiç bitmeyecek bu matem parantez içlerinde

özlem ardı virgüllerde

belki de

şaşılası sevdaların ünleminde...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Be heyhat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Be heyhat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Be Heyhat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL