Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
merol
merol

Ruhumun İnkîlabısın

Yorum

Ruhumun İnkîlabısın

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

885

Okunma

Ruhumun İnkîlabısın

Ruhumun İnkîlabısın

Ne varsa senin dışında, uzaktır benden.
Sevgiye layık sensin tek, seni severim.
Sevdan gönlüme ebedi, azıktır senden.
Ruhumun inkılâbısın, başka ne derim.

Ne nakşedilir ve ne de, çizilir resmin.
Sevda bilmez yüreklerdir, bilirim hasmın.
İşlendi kalbime Rabbim, ordadır ismin.
Ruhumun inkılâbısın, başka ne derim.

Meleklerden mükemmeldir, bence sende kalp.
Rabbimin nazargâhıdır, sence dinde kalp.
Manasız atmaz diyorum, her an tende kalp.
Ruhumun inkılâbısın, başka ne derim.

Mustafa EROL
14.06.2013
Manavgat / Antalya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ruhumun inkîlabısın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ruhumun inkîlabısın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ruhumun İnkîlabısın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL