Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
erdi67
erdi67

KORKUYORSUN DEĞİL Mİ

Yorum

KORKUYORSUN DEĞİL Mİ

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

642

Okunma

KORKUYORSUN DEĞİL Mİ

Korkuyorsun değil mi benim gibi
Olacaklardan.
Alınganlıklarımı bastırışın bu yüzden
Sessizliğinle.
Güneşin her doğuşu
Artık sana da yeni bir gün getirmiyor
Artık tekerrür demek ki
Her yeni.
Müsebbihi olduğun ne kaldı
Eskittik her yeniyi
Bundan mıdır korkuna yenilmen
Azad et der gibi her defasında
Ayrılık denemelerin
Korkuyorsun değil mi benim gibi
Olacaklardan.
Yer yerinden oynar demelerin
Bundan değil mi.
Düşlerini de yok etti korkun
O düşlerin içinde vardım.
Emindim.
Yok oluşum bundandır belki.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Korkuyorsun değil mi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Korkuyorsun değil mi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KORKUYORSUN DEĞİL Mİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
14.6.2013 23:43:20
5 puan verdi
yüreğine sağlık güzeldi tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL