Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
erdi67
erdi67

ASLINDA

Yorum

ASLINDA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

533

Okunma

ASLINDA

Gerçeğe dair ne var uyandığında
Yaşamanın ufacık kıpırtısı
Bak dışarıda duruyor pencerenin önünde
Bak görünüyor…bak
Yanında,yanı başında hep
Öyle diyor ya….duysana.
Elinde,ellerinde
Aldığında göğsünün sıcaklığında
Yaşıyor.
Yoksa yaşam rüyanda mı
Yoksa uyudukça ölüyor musun
Aslında.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aslında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aslında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ASLINDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL