Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İbrahim Karaer
İbrahim Karaer

ŞIMARIK - 1

Yorum

ŞIMARIK - 1

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

729

Okunma

ŞIMARIK - 1

Bir gün sessiz çıkıp geldi,
Bahçede köşeye sindi.
Bekçi ona ekmek verdi,
Emirlere boyun eğdi.

Yerde yatıp yuvarlandı,
Çevresine sevgi yaydı.
Çocuklar ona hayrandı,
Sitenin maskotu oldu.

Şımardı pek çok şımardı,
Adı da şımarık kaldı.
Herkes onu candan sevdi,
Sitenin köpeği oldu.

Şımarık köpek yavrusu,
Oynaşmaktır tek arzusu.
Paça kapmaktır tutkusu,
Çocuklara korku oldu.

Beyaz kedi baş düşmanı,
Şımarık’ı tırmaladı.
Yabancılara havladı,
Sitenin gözdesi oldu.

DİDİM / 12 Eylül 2011
Dr. İbrahim KARAER

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şımarık - 1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şımarık - 1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞIMARIK - 1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL