Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Mehmet Gökgöz
Mehmet Gökgöz

YENİDEN

Yorum

YENİDEN

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

904

Okunma

YENİDEN


Bugün bir hayat yaşadım anne
Üstesinden gelemedim
Yeniden yenildim
Yeniden hırpalandım
Yeniden ağladım


Bugün bir kuş gördüm anne
Gökyüzünden gelip geçti
Yeniden yetişemedim
Yeniden başaramadım
Yeniden ellerim boş kaldı

Bugün bir söz verdim anne
Zamanla inatlaştım
Yeniden eksik kaldım
Yeniden içime saklandım
Yeniden rüyalarıma sığındım

Bugün bir şiir yazdım anne
İçinde ben vardım
Yeniden kırıldım
Yeniden üzüldüm
Yeniden yaşadım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yeniden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeniden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YENİDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL