Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mehmet Gökgöz
Mehmet Gökgöz

GÖKKUŞAĞI

Yorum

GÖKKUŞAĞI

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

3796

Okunma

GÖKKUŞAĞI

Sıkıldın artık bu bedenden
Bir öfke var içimde nefes alırken
Çiçeksiz bahçelerde yapraklarla dans ettim
Yolda gördüğüm herkesi sen zannettim


Gökkuşağı gözlerimi bağlıyor rüyalarda
Ağaçlar çiçek açsın sonbaharda
Çiçekler ateşle sulanıyor
Ruhumun sahibi aranıyor


Sevinçlerimi toplayarak çıkarttım
Dünya güzelliklerini çok abarttım
İçimdeki sese kulak kabarttım
Zamanında seni çok şımarttım


Sonu olmayan yollardan gidelim
Birazda başka insanlar sevelim
Aynalara bakıp kalbimizi görelim
Artık bu oyunu bitirelim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gökkuşağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gökkuşağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖKKUŞAĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ALEMDAR MİRZA
ALEMDAR MİRZA, @alemdarmirza
20.12.2010 04:37:06
5 puan verdi
tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL