Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
galaoğlu
galaoğlu

Aklını yitirmiş faniye dönmüş

Yorum

Aklını yitirmiş faniye dönmüş

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1050

Okunma

Aklını yitirmiş faniye dönmüş

Düşünce üstünde kalın çizgiler
Kalktı bilirdim geriye dönmüş
Evvel koyun gütmez denilir iken
Bu gün baş tacı veliye dönmüş

Çözülmüş dili sayar inceden
Taşı gediğine koyar günceden
Adı sanı bilinmezken önceden
Kanaat önderi kaniye dönmüş

Kabul etmez söz üstünde söz olsun
Emretmiş söylediğim tez olsun
Kim farklı söylese sözü vurulsun
Aklını yitirmiş faniye dönmüş


Dolanıp duruyor divanda serkeş
Akçeler liralar çekilmiş peşkeş
Gecen on versin kalanlar onbeş
Yol kesen harami caniye dönmüş

16/05/2013
Ekrem madenli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aklını yitirmiş faniye dönmüş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aklını yitirmiş faniye dönmüş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aklını yitirmiş faniye dönmüş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
16.5.2013 19:14:45
5 puan verdi
Kaleminiz var olsun üstadım güzel bir şiir okudum.
Saygılarımla.........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL