Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
edan
edan

hayatımsın

Yorum

hayatımsın

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2865

Okunma

hayatımsın

hayatımsın

’O’gün aşık oldum
’R’esmin yastıgımın altında
’H’ayallerim seninle
’A’şıgım sana
’N’utkum tutuluyor konuşamıyorum


’Ç’ayırlara çimenlerde yatıyorum
’A’şkım seni düşünüyorum
’Y’ar olamadım sana ...



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hayatımsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayatımsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hayatımsın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
güliçkimi
güliçkimi, @gulickimi
13.5.2013 17:31:23
elinize sağlık.
ahmetozgur
ahmetozgur, @ahmetozgur
13.5.2013 16:06:01
5 puan verdi
kır nefretını aç gönlünü dercesine haykıran dizelerdi..
yüreğine sağlık..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL