Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
damlaeskky
damlaeskky

Ne haddime..

Yorum

Ne haddime..

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

836

Okunma

Ne haddime..

Yorgunluk mu..?
Haşa ne haddine yüreğimin..
Sadece ummak bazılarını..
Boğulmak sessizliğimde..
Hani derler ya..;
"Umut yorar" diye..
Umudumu yitirdiğimde..
Vazgeçmekten korkuyor yüreğim..
Umudumu yitirince..
Paramparça olmaktan ürperiyor benliğim..
Sonra..;
Fırtınamı dinginliyorum denizimde..
Kızıyorum kendime..
Bende ki bu çabasızlık niye..?
Pes etmek yakışır mı ki yüreğime..?
Derken sarsılıyorum gök gürültüsüyle..
Ani bastıran yağmurla birlikte..
Sanki bana doğru koşan toprak kokusunu benimsiyorum kendimde..
Usul usul fısıldıyorum kalbime..;
Gayesiz sen..
Sömürge dünyana pasif seyirci..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ne haddime.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne haddime.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne haddime.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Erhanyurt
Erhanyurt, @erhanyurt
6.5.2013 10:44:49
Öncelikle bu harika şiir için kutluyorum sizi,
Sevgiler ve saygılarımla birlikte size güzel, neşeli ve sevgi dolu günler diliyorum.
Saygılarımla,
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
6.5.2013 10:03:20
Beğeni:
0
Okunma:
836
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL