Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Rıza DEMİR
Rıza DEMİR

BİR OLALIM

Yorum

BİR OLALIM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

749

Okunma

BİR OLALIM

Ali’dir şahımız,kabedir kıblegahımız.
İçimizdeki insanlık kinini atalım,
Ali’nin yolunda yürümektir kavgamız.
Gelin canlar bir olalım…

Dertlerimiz çoktur,Ali’dir derman.
Üstümüzdeki kötülükten soyunalım.
Pirim Ali,rehberim Kur’an.
Gelin canlar bir olalım…

Şehit ettiler canlarımızı Kerbela’da,
Hasan Hüseyin adına kan akıtalım.
Selam verelim On iki imamı azama,
Gelin canlar bir olalım…

Hudey hudey, yandık pir aşkına.
Pirimiz Ali’nin yolunda kurban olalım.
Semahlar çekelim dost yan yana,
Gelin canlar bir olalım…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir olalım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir olalım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR OLALIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL