Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
BA
BALCA.

€Y UMUT EDİLEN...

Yorum

€Y UMUT EDİLEN...

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1290

Okunma

€Y UMUT EDİLEN...

Bir insanmıdır ki bu kadar çok beklenen
meraklı bekleyişler ardına gizlenen
gelmiyeceği düşünülsede Umut edilen
onunlayken sevinip onsuzken üzülen
bir insanmıdır bu kadar çok özlenen
bekleyene bu kadar hasret çektiren
Ey umuT edilen ve beklenen
Gel artık bu can bedeni terk etmeden

BU SATIRLAR SONSUZA KADAR ’ SEVİLMİŞLİĞİN ÖTESİNDE’ SEVECEK OLAN BİRİSİNDEN

-----------------------------B.R.C---------------------------------------------------------------------

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

€y umut edilen... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz €y umut edilen... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
€Y UMUT EDİLEN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs, @airc-ebnemc-rs
7.5.2013 23:25:10
5 puan verdi
yine güzeldi tebrik ederim
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
3.5.2013 17:25:58
5 puan verdi

Seven yüreğin çaresizliği ve bekleyişi vardı dizelerde üstadım
Yüreğini kalemini selamlıyorum
Yürek sesin hep çağlasın
Saygılar.................
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL