Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
demet erdoğdu
demet erdoğdu

Sen bana unutmasını öğret

Yorum

Sen bana unutmasını öğret

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

720

Okunma

Sen bana unutmasını öğret

Baktı ama hiç görmedin ki!!
Açtı ama hiç sarmadı ki kolların beni...
Sevda dediğin dudağına yakışan ıslıktı
Her göz göze geldiğin kadın kendine sandı

Çıkmak mı daha zor inmek mi...
İçimde cennet ten son hatıra gibi ,
taşıdığım bu merdiveni?....
Bence yürü düz yolunda sen,
kırmıştım kaç basamak ....
Karanlık da korkunca
eline sarılırım belki diye

Demet Erdoğdu

Sen bana unutmasını öğret,
Bende sana affetmeyi öğreteyim .

Demet Erdoğdu

Seviyorum bir ben gibi sebepsiz...
Gelmeyin üstüme küsüyorum...
Küs tükçe ölüyorum..
Kapalı bir odada körebe oynuyorum
Biraz sobayı yak annem üşüyorum

Demet Erdoğdu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen bana unutmasını öğret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen bana unutmasını öğret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen bana unutmasını öğret şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL