Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
avnitemiz
avnitemiz

TUT ELLERİMDEN

Yorum

TUT ELLERİMDEN

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1171

Okunma

TUT ELLERİMDEN

TUT ELLERİMDEN


Bu dünyada zordur ayakta kalmak
Düşersin diyorum tut ellerimden
Fanidir bu âlem herkes göçecek
Beşersin diyorum tut ellerimden


Sende susanırsın kesme suyumu
Ben sana vermişim aşkta oyumu
Ekmişim kalbime sevda tohumu
Yeşersin diyorum tut ellerimden


Seven yüreklerde coşku solmaz ki
Sevmeyen insanda yürek olmaz ki
Nasıl sevdiğimi aklın almaz ki
Şaşarsın diyorum tut ellerimden


Kader örüp durdu bize ağları
Mekânın olsun hep cennet bağları
Sevdanın gücüyle yüce dağları
Aşarsın diyorum tut ellerimden


İçmeden elinden bir bardak çayın
Kalp de oldu deprem kırıldı fayın
Zemheri olsa da yaz bahar ayın
Yaşarsın diyorum tut ellerimden


10.04.2013
Avni Temiz


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tut ellerimden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tut ellerimden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TUT ELLERİMDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
turanoğlu
turanoğlu, @turanoglu
10.4.2013 10:38:53
5 puan verdi
İnsanların düşmemeleri için tutunacağı yaşam dalı niteliğinde güzel bir şiirdi okuduğum. Yazan kalemi tebrik eder, esenlikler dilerim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL