Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
n.kaygısız
n.kaygısız

suyu ateşe say

Yorum

suyu ateşe say

2

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

985

Okunma

suyu ateşe say

suyu
ateşe say
ateşi
maviye..

gidişi dönüşlere
varlığı
yokluğa say..

aklımdakini yüreğindekine
say
geceyi
gündüze

alıcı bir kuştur
zaman
saydığın da akar
suyunda
saymadığın da..


07/04/2013
ödemiş

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Suyu ateşe say Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Suyu ateşe say şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
suyu ateşe say şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci
meselci, @meselci
7.4.2013 16:35:25


Ben de bu kalemi okumaktan ve eserlerini yorumlamaktan
memnunum.
seyh_an
seyh_an, @pinar-ca
7.4.2013 16:11:05


Bu kalemi seviyorum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL