Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Hamdiye Hatipoğlu
Hamdiye Hatipoğlu

her gün

Yorum

her gün

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1281

Okunma

her gün

her gün

her gün aynı telaş
zamanla yarış
bir bakmışsın hayat bıkmış…

seversin özümsersin bile bile
gurbetsin boş yere
kalk gidelim dersin de nereye
hayat sen beni deli etme…

her gün bu çırpınış
biter dersin bitmez ki
deruni hazlar biriktirirsin
görünmese bile…

işte yine bir Pazar
aşksın sevgisin bir ummansın
gönlün niceliğini yazarsın
söz duymak gönül hissetmek ister
binbir çiçek deryasına dalar da çıkamazsın…




""DnZ
07/04/2013

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Her gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
her gün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
17.4.2013 12:05:09
güzel dizelerdi emeğine yüreğine sağlık
KNİSK
KNİSK, @knisk
17.4.2013 11:51:38


kalk gidelim dersin de nereye
hayat sen beni deli etme…

GÖNÜL DOSTU İNSAN MERHABALAR ;
NE HAYAT NE GÖNÜL BAZEN SÖZ DİNLEMEZDE KENDİ KURALLARINA GÖRE OYNATIR OYUNU..VE SONUŞ HEP KARŞI GALİP ÇIKAR.... ÇOK ÇOK .GÜZEL VEDE ANLAM YÜKLÜ BİR DUYGU PAYLAŞIMIYDI ....YÜREĞİNİZ VEDE KALEMİNİZ DERT GÖRMESİN..YÜREKTEN KUTLARIM ..EMEĞİNİZE SAĞLIK .
SELAM VE SAYGIMLA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL