Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
avnitemiz
avnitemiz

GELEMEZSİN

Yorum

GELEMEZSİN

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

889

Okunma

GELEMEZSİN

Sevdan bende çile yolu
Sen benimle gelemezsin
Bu ömür çileyle dolu
Bir gün olsun gülemezsin


Nasıl derim ak karaya
Dertlerim girmiş sıraya
Dermansın bende yaraya
Nasıl sevdim bilemezsin


Zehir edince aşımı
Dertler sardı hep başımı
Her gün akan gözyaşı
Ellerinle silemezsin


Mutlu olmak ise erek
Çilekeş bir gönül gerek
Parça parça olmuş yürek
Dilim dilim dilemezsin


Sevene gönül verilir
Önüne yürek serilir
Mezara yalnız girilir
Sen benimle ölemezsin


07.04.2013
Avni Temiz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gelemezsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelemezsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELEMEZSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL