Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
BE
BEHİYE GÜNNAZ CAN

ÇOCUKLUGUMUN OYUNCAKLARI

Yorum

ÇOCUKLUGUMUN OYUNCAKLARI

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1239

Okunma

ÇOCUKLUGUMUN OYUNCAKLARI

Tabiat ana sunardı malzemeyi bize
Neler neler yapardık kendimize
Bazı gün kamıştan at yapardık hepimize
Çıkardık uzak mahallelere keşfe
Silahlar yapardık hayıttan
Uçurtmalar, gemiler kagıttan.
Velhasıl oyuncaklar bedavadan
Bilirdik sek sek de beş taşta
Öğrenmeyi eylenmeyi
Severdik küçüklere öğretmeyi
Saklambaç için çoktu alan
yoktu bize yan bakan, karışan
Çocuklar yoksul ama şen
Oyuncaklar gerçekti gerçeklerden.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çocuklugumun oyuncakları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çocuklugumun oyuncakları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOCUKLUGUMUN OYUNCAKLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
asker55
asker55, @asker5551
4.4.2013 13:40:06
İnsanoğlunun yarısı geçmişinde ,diğer yarısı da hal'dedir.Bizi aslında ,bir bütün yapan da işte budur.
"Geçmiş,geçmişte kaldı,sen hali yaşa,geleceğe bak .." diyen aldanır. Geçmiş ,temelimizdir bizim,yaşamımızı
üstüne bina ederiz.Geçmişi olmayanın geleceği de yoktur.
Hepimizin içinde bir lüçük çocuk vardır.İyiki de vardır.Son nefesine kadar,onu içinde yaşatan insan
onun sayesinde geçmişinde de vardır.
Şiiri beğeniyle haz duyarak okudum...duygulandım..çocukluğumu yaşadım . İlhamınız bol olsun Sevgiler.
ALPEREN OZAN
ALPEREN OZAN, @alperenozan
1.4.2013 11:13:06
harika bir anlatım

kutlarım sayın CAN
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
1.4.2013 03:15:29
Beğeni:
0
Okunma:
1239
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL