Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
KAFKASİ
KAFKASİ

GİT

Yorum

GİT

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1705

Okunma

GİT

GİT

GİT


Arkana bakmadan öyle gitme!
Sana ne diyeceğimi dinle git.
Dayanamam o hüzünlü bakışlarına
Asma yüzünü bir kerecik gülde git..



Ummanlar kadar çok uzaklardasın
Rüyalarında beni gör de git
Gündüz gece fark etmez razıyım
Uyurken uykularımı böl de git

Seni seninle yaşamak varken
Yaşamak için bir umut ver de git
Ölürsem bari rahat edeyim
Kabrime bir Fatiha oku da git..

Osman Onuktav
(Avar)

7 Temmuz 2011

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Git Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Git şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
su_misali(Gülhun Ertilav)
su_misali(Gülhun Ertilav), @su-misali-gulhunertilav-
1.4.2013 01:01:47
5 puan verdi

sitem dolu güzel dizelerdi

kutlarım şairi

saygılarımla



© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL