Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
RUTKAY
RUTKAY

MUTLULUKLAR

Yorum

MUTLULUKLAR

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1286

Okunma

MUTLULUKLAR

MUTLULUKLAR


unutmalıyım seni
koskoca bir yalansa yaşananlar
belki de yaşanamayanlardan ibaretse hayat
- ki masal gibi sanmıştım hayatı-
suçu yok kimsenin
bu yalanlara ben kanmak istedim
sana hayatta başarılar sevgilim.

bil ki elimden gelmezdi O’nun sana verdikleri
ömrü bu kadarmış bu sevginin,unutmalıyım seni

oysa bir serapmış, deniz sanmıştım onu
masal değilmiş hayat, mutlu bitmiyor sonu

ben inanmak istemiştim oysa bu masallara
mutluluklar sevdiğim, bir ömür boyunca...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mutluluklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLULUKLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
andelip
andelip, @andelip
10.12.2007 10:51:03
ben inanmak istemiştim oysa bu masallara
mutluluklar sevdiğim, bir ömür boyunca...
kabullenilmesi zorda olsa bazı şeyleri kabullenmek gerekiyor..
tebrikler siz bu işi kapmışınız..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL