Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
za
zaferoğlu

PİLAJDAN ESİNTİLER

Yorum

PİLAJDAN ESİNTİLER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

853

Okunma

PİLAJDAN ESİNTİLER

Deniz mavi gök kırmızı karşıda yunan
Sahiller tıklım tıklım çarşı turist dolu
Saçlarından belliler hepside yunan
Dalgalar sahili dövüyor pilajlar dolu
Kirli yok burada herkes denizde yunan
HalimYaman 31.3.2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pilajdan esintiler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pilajdan esintiler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PİLAJDAN ESİNTİLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL