Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
jogitu
jogitu

BEN VE BULUT

Yorum

BEN VE BULUT

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

946

Okunma

BEN VE BULUT

BEN VE BULUT

Ben hem insanım, hem de bir bulut.
İnsanım ben, çünkü; rabbim öyle dilemiş.
Ben duygularla yüklü bir bulut,
Bulutun yağmurla yüklü olması gibi.
Duygular yoğunlaşır gözlerim dolar
Kaşlarım çarpışmaya hazır birer bulut
Yağmur gibi gözlerimden yaşlar boşalır
Ben hem insanım, hem de bir bulut.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben ve bulut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben ve bulut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN VE BULUT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mahir Ulaş
Mahir Ulaş, @mahirulas
28.3.2013 16:51:45
5 puan verdi
Yağmur gibi gözlerimden yaşlar boşalır
Ben hem insanım, hem de bir bulut.

çok güzeldi ,
kaleminize sağlık,
saygımla
nâ-gehân
nâ-gehân, @n-gehn
28.3.2013 12:52:08

şiir şiir yağmaya ne dersiniz?

hoş geldiniz..



Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
28.3.2013 12:11:37
Beğeni:
0
Okunma:
946
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL